Samenwerking

Transformatieweek: Geboorte en wedergeboorte

In de persoonlijke ontwikkeling kan tantra een pad van ontwikkeling zijn. Je ontwikkeling kent vele lagen en soms ontdek je waar je transformatie nodig hebt. Mogelijk is onderstaande transformatie week dan wat voor jou!

Van maandag 29 mei t/m vrijdag 2 juni 2023, in de pinksterweek, organiseert traumacoach Leonie Linssen samen met drie teamleden van de Open Hearts Academy waaronder ondergetekende, een transformatieweek rond geboorte en wedergeboorte in Helios Centrum te Heerde. Deze transformatieweek is bedoeld voor iedereen met ervaring op het gebied van persoonlijke groei en systemisch werk om eindelijk eens die eeuwig terugkerende ineffectieve of destructieve communicatiepatronen te doorbreken: met jezelf en/of in relatie met anderen. Omdat sommige dingen te groot zijn om alleen te doen en omdat we elkaar soms nodig hebben voor het diepste transformatiewerk. Deze week word je opnieuw geboren, zodat jij een frisse stap kunt maken voor het vervolg van jouw leven!

Lees verder op https://veranderjewereld.nl/product/transformatieweek-geboorte-en-wedergeboorte/

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Leonie of mij

Ritueel voor de man – The seven sisters of Delight

Uit je hoofd, in je lichaam

Als we in ons lichaam zijn, ervaren we de dingen anders dan wanneer ons hoofd het leven bestuurt. Je hoofd weet en bedenkt van alles. Het richt zich op het behalen van doelen, prestaties en het bewijzen van zaken. Jouw lichaam echter spreekt een hele andere taal, die meer te maken heeft met jouw gevoelswereld.

Als je als kind bent opgevoed met het doel te presteren, waarbij je stoer moet zijn en niet je gevoelens mag tonen, wordt verbindend relateren en het ervaren van echte intimiteit, op den duur lastig. Er kan een tijd komen dat jouw partner meer van je verwacht dan jij kunt geven, simpelweg omdat je het niet geleerd hebt, en jouw lichaam nog vol zit met ervaringen die jou ervan weerhouden te verbinden vanuit het hart.

Uitnodiging naar verbinden met intimiteit en zachtheid

Van oorsprong heeft ieder mens het verlangen om te verbinden. Op dit moment zitten we collectief in een fase van verandering, waarbij het overheersende mannelijke ernaar verlangt op een andere manier te acteren dan via geweld (emotioneel, verbaal of fysiek). Diep van binnen voel je een verlangen naar iets anders, maar hoe? Wie kun je écht vertrouwen? Hoe kun je stoppen met het vechten tegen jezelf, wat zich weerspiegelt in jouw buitenwereld?

Uit het gevecht, terug in je hart

Vaak ligt onzichtbaar trauma in de oorsprong van dit gedrag, en het verlangt naar heling. Hoe kun je de controle loslaten die jou steeds weer in de greep houdt en waardoor kwetsbaarheid en echte verbinding vanuit het hart, bijna niet mogelijk is? Therapie zie je niet zitten, je bent namelijk veel te slim en leidt iedere therapeut zo om de tuin. Dat weet je. Maar wat dan wel?

Een drie uur durend ritueel voor één man, die het verlangen heeft om te leven van binnen naar buiten. Durf jij deze eerste, onomkeerbare stap te zetten? De zeven zusters van het licht, zullen jou meenemen in dit heilige, eeuwenoude ritueel, begeleid door Leonie Linssen en haar soulteam. Geef je over aan hun licht en innerlijke vrede zal volgen voor de rest van jouw leven.

 

 

Interesse? Boek dit speciale drie uur durend ritueel, voor jou als VIP, op een van de beschikbare data. Na boeking, zal Leonie contact met je opnemen voor de verdere details, voorbereidingen en de eerste stap. Natuurlijk mag je voor meer informatie altijd contact met mij opnemen                                                                  met Sophie of Leonie via 00 31 6 4555 0680

Leonie Linssen and the seven sisters of The Light