Samenwerking

De weg van angst naar liefde

 

 

Het leven is altijd in beweging en ieder krijgt zijn uitdagingen op zijn pad. Juist deze uitdagingen of uitnodigingen helpen je om het pad wat voor jou bedoeld is te volgen.

Hoe kan jij je pad volgen; luisteren naar je ingevingen, aanwijzingen en intuïtie? Hoe kan je een zijn met het leven, alles verwelkomen zoals het is?

Daarvoor hebben we ons leven nodig. Daar waar we nu zijn is een optelsom van vorige levens, ontwikkelingen die we aan zijn gegaan. Er is nooit een eindstreep. Gelukkig maar, zolang we leven is er ontwikkeling.

De weg vanuit angst naar passie is een enorme omslag in je leven: daarvoor maak in je 12 maanden stappen die jij je eigen mag maken om angst los te laten.

De weg van angst naar liefde is een totale ommekeer. Daarvoor heb jij al heel veel bewustwording in jezelf aangegaan en ontdek je nu wat je tegenhoud of je terugbrengt bij je angst.

Liefde is er altijd en overal. Jij bent liefde en jij mag in liefde zijn en handelen. Jezelf in liefde accepteren en vanuit liefde handelen is dan vanzelfsprekend.

Het is belangrijk om deze processen in jezelf toe te laten.

3 maanden online programma; Van Angst naar Liefde

Boek Van Angst naar passie

Jaarabonnement Bewustzijnspel Snakes en Ladders, Spel om tot zelfrealisatie te komen.

De weg ‘Van angst naar liefde’ 3 maanden programma.

De weg van angst naar passie en de weg van angst naar liefde; wat is het verschil?

De weg vanuit angst naar passie is een enorme omslag in je leven: daarvoor maak in je 12 maanden stappen die jij je eigen mag maken om angst los te laten.

De weg van angst naar liefde is een totale ommekeer. Daarvoor heb jij al heel veel bewustwording in jezelf aangegaan en ontdek je nu wat je tegenhoud of je terugbrengt bij je angst.

Liefde is er altijd en overal, Jij bent liefde en jij mag in liefde zijn en handelen. Jezelf in liefde accepteren en vanuit liefde handelen is dan vanzelfsprekend.

Voor de meeste van ons geld dat het belangrijk is om deze processen in jezelf aan te gaan.

In 12 weken tijd komen we wekelijks online bij elkaar.

De volgende onderwerpen komen aan bod.

De volgende onderwerpen komen aan bod.

 1. Veiligheid

 2. Vertrouwen

 3. Verbinding

 4. Overgave

 5. Zelfacceptatie

 6. Grenzen

 7. Kracht en macht

 8. Overtuigingen

 9. Vergeving

 10. Vreugde

 11. Jouw talent

 12. Congruent zijn in handel en wandel

daarbij ontvang je gratis en ebook : van angst naar passie

Gratis het jaarabonnement voor het bewustzijnspel Snakes en ladders, het spel om tot zelfrealisatie te komen.

Klik hier voor meer informatie of om je aan te melden

 

Integrated Soul alignment

Integrated Soul Alignment is een methode die Leonie Linssen in samenwerking met haar spirituele gidsen ontwikkeld heeft. Het is een combinatie van individueel systemisch werk en traumawerk van de ziel, waarbij Leonie haar gaven inzet. Via de ogen gaan we een paar minuten de stilte in om de energie het werk te laten doen. Er komt informatie door, weggestopte emoties kunnen ervaren worden en vastzittende krachten worden losgelaten. Vanuit het hartsbewustzijn is er een volledige verbinding en wordt een veilige setting gecreëerd.

Collega-vriendin Sherida Heilbron, met wie ik al zoveel samengewerkt heb in tantra- en vrouwentrainingen, gaat haar talenten inzetten als supervisor voor de studenten van de opleiding Integrated Soul Aligment, om hen te ondersteunen bij hun innerlijk leiderschap en de wijze waarop ze zelf invulling geven in hun leven van het geleerde.

 

 

Ritueel voor de man – The seven sisters of Delight

Uit je hoofd, in je lichaam

Als we in ons lichaam zijn, ervaren we de dingen anders dan wanneer ons hoofd het leven bestuurt. Je hoofd weet en bedenkt van alles. Het richt zich op het behalen van doelen, prestaties en het bewijzen van zaken. Jouw lichaam echter spreekt een hele andere taal, die meer te maken heeft met jouw gevoelswereld.

Als je als kind bent opgevoed met het doel te presteren, waarbij je stoer moet zijn en niet je gevoelens mag tonen, wordt verbindend relateren en het ervaren van echte intimiteit, op den duur lastig. Er kan een tijd komen dat jouw partner meer van je verwacht dan jij kunt geven, simpelweg omdat je het niet geleerd hebt, en jouw lichaam nog vol zit met ervaringen die jou ervan weerhouden te verbinden vanuit het hart.

Uitnodiging naar verbinden met intimiteit en zachtheid

Van oorsprong heeft ieder mens het verlangen om te verbinden. Op dit moment zitten we collectief in een fase van verandering, waarbij het overheersende mannelijke ernaar verlangt op een andere manier te acteren dan via geweld (emotioneel, verbaal of fysiek). Diep van binnen voel je een verlangen naar iets anders, maar hoe? Wie kun je écht vertrouwen? Hoe kun je stoppen met het vechten tegen jezelf, wat zich weerspiegelt in jouw buitenwereld?

Uit het gevecht, terug in je hart

Vaak ligt onzichtbaar trauma in de oorsprong van dit gedrag, en het verlangt naar heling. Hoe kun je de controle loslaten die jou steeds weer in de greep houdt en waardoor kwetsbaarheid en echte verbinding vanuit het hart, bijna niet mogelijk is? Therapie zie je niet zitten, je bent namelijk veel te slim en leidt iedere therapeut zo om de tuin. Dat weet je. Maar wat dan wel?

Een drie uur durend ritueel voor één man, die het verlangen heeft om te leven van binnen naar buiten. Durf jij deze eerste, onomkeerbare stap te zetten? De zeven zusters van het licht, zullen jou meenemen in dit heilige, eeuwenoude ritueel, begeleid door Leonie Linssen en haar soulteam. Geef je over aan hun licht en innerlijke vrede zal volgen voor de rest van jouw leven.

 

Interesse? Boek dit speciale drie uur durend ritueel, voor jou als VIP, op een van de beschikbare data. Na boeking, zal Leonie contact met je opnemen voor de verdere details, voorbereidingen en de eerste stap. Natuurlijk mag je voor meer informatie altijd contact met mij opnemen                                                                  met Sophie of Leonie via 00 31 6 4555 0680

Leonie Linssen and the seven sisters of The Light