Samenwerking

Sophie en Leonie

5 mei Karmische Bevrijdingsdag

Wanneer voel jij je echt vrij? Wat heb jij nodig om je vrij te kunnen voelen? Wat doe je als jouw gevoel van vrijheid in het geding komt? Hoe reageer je als iets of iemand jou belemmert in je vrijheid? Hoe kun jij je innerlijk vrij voelen in een voor jou bijna onmogelijke situatie? Op 5 mei organiseert Leonie Linssen samen met drie andere collega’s van de Open Hearts Academy, een Karmische Bevrijdingsdag waarbij ze hun talenten bundelen om samen een nieuwe toekomst te creëren en een bijdrage te leveren aan een nieuwe wereld, gebaseerd op liefde, verbinding en vertrouwen. 

5 Mei 2022 is er een Karmische Bevrijdingsdag georganiseerd door een aantal Coaches van de Open Hearts Academy i.o.. Op deze dag kun je kennismaken met de door hun ontwikkelde methode CreaVisie, kun je een deel van jouw karma bevrijden en maak je kennis met de unieke talenten en diensten van de coaches en therapeuten. Deze dag is bedoeld voor HSP coaches, therapeuten, leidinggevenden, visionairs, ondernemers en iedereen die verlangt naar een andere wereld waarbij liefde en verbinding vanuit het hart centraal staan. Voel je welkom!

Voel je welkom om deel te nemen aan deze dag. Meer info vind je op: https://veranderjewereld.nl/product/5-mei-karmische-bevrijdingsdag/

Help mee om het boek ‘De karmadrager’ in de wereld te zetten – Crowdfunding

https://veranderjewereld.nl/product/soul-surfing-met-leonie-en-sophie/

Ritueel voor de man – The seven sisters of Delight

Uit je hoofd, in je lichaam

Als we in ons lichaam zijn, ervaren we de dingen anders dan wanneer ons hoofd het leven bestuurt. Je hoofd weet en bedenkt van alles. Het richt zich op het behalen van doelen, prestaties en het bewijzen van zaken. Jouw lichaam echter spreekt een hele andere taal, die meer te maken heeft met jouw gevoelswereld.

Als je als kind bent opgevoed met het doel te presteren, waarbij je stoer moet zijn en niet je gevoelens mag tonen, wordt verbindend relateren en het ervaren van echte intimiteit, op den duur lastig. Er kan een tijd komen dat jouw partner meer van je verwacht dan jij kunt geven, simpelweg omdat je het niet geleerd hebt, en jouw lichaam nog vol zit met ervaringen die jou ervan weerhouden te verbinden vanuit het hart.

Uitnodiging naar verbinden met intimiteit en zachtheid

Van oorsprong heeft ieder mens het verlangen om te verbinden. Op dit moment zitten we collectief in een fase van verandering, waarbij het overheersende mannelijke ernaar verlangt op een andere manier te acteren dan via geweld (emotioneel, verbaal of fysiek). Diep van binnen voel je een verlangen naar iets anders, maar hoe? Wie kun je écht vertrouwen? Hoe kun je stoppen met het vechten tegen jezelf, wat zich weerspiegelt in jouw buitenwereld?

Uit het gevecht, terug in je hart

Vaak ligt onzichtbaar trauma in de oorsprong van dit gedrag, en het verlangt naar heling. Hoe kun je de controle loslaten die jou steeds weer in de greep houdt en waardoor kwetsbaarheid en echte verbinding vanuit het hart, bijna niet mogelijk is? Therapie zie je niet zitten, je bent namelijk veel te slim en leidt iedere therapeut zo om de tuin. Dat weet je. Maar wat dan wel?

Een drie uur durend ritueel voor één man, die het verlangen heeft om te leven van binnen naar buiten. Durf jij deze eerste, onomkeerbare stap te zetten? De zeven zusters van het licht, zullen jou meenemen in dit heilige, eeuwenoude ritueel, begeleid door Leonie Linssen en haar soulteam. Geef je over aan hun licht en innerlijke vrede zal volgen voor de rest van jouw leven.

 

 

Interesse? Boek dit speciale drie uur durend ritueel, voor jou als VIP, op een van de beschikbare data. Na boeking, zal Leonie contact met je opnemen voor de verdere details, voorbereidingen en de eerste stap. Natuurlijk mag je voor meer informatie altijd contact met mij opnemen                                                                  met Sophie of Leonie via 00 31 6 4555 0680

Leonie Linssen and the seven sisters of The Light