Samenwerking

Integrated Soul alignment

Integrated Soul Alignment is een methode die Leonie Linssen in samenwerking met haar spirituele gidsen ontwikkeld heeft. Het is een combinatie van individueel systemisch werk en traumawerk van de ziel, waarbij Leonie haar gaven inzet. Via de ogen gaan we een paar minuten de stilte in om de energie het werk te laten doen. Er komt informatie door, weggestopte emoties kunnen ervaren worden en vastzittende krachten worden losgelaten. Vanuit het hartsbewustzijn is er een volledige verbinding en wordt een veilige setting gecreëerd.

Collega-vriendin Sherida Heilbron, met wie ik al zoveel samengewerkt heb in tantra- en vrouwentrainingen, gaat haar talenten inzetten als supervisor voor de studenten van de opleiding Integrated Soul Aligment, om hen te ondersteunen bij hun innerlijk leiderschap en de wijze waarop ze zelf invulling geven in hun leven van het geleerde.

CreaVisie collega Sophie Verheij komt drie dagen op mijn werkvakantie om samen e.e.a. uit te werken voor de nieuwe syllabus. Sophie zal ook de eerste drie trainingsdagen de co-trainer zijn.

Op 10 augustus is er een belevingsdag waarbij psychologe en tantrika Sophie en NIS therapeut Jeroen aanwezig zijn. Heb je interesse, laat het me weten via 06-45550680.

Twee daagse training

Zit jij met je partner in een herhalend patroon van aanklagen, slachtofferschap of redderschap? Geef je hem of haar de schuld van het ‘gedoe’ tussen jullie, voel je je slachtoffer van de situatie met een derde, denk je dat jouw partner niet zonder jou kan?  Of ben je HSP coach of therapeut en zoek je een diepgaand transformatiemodel voor de drama-driehoek? Kom dan naar deze tweedaagse systemische training ‘van drama-driehoek naar droomleven’ .

Deze training is bedoeld voor mensen die zich in een ingewikkelde liefdesrelatie bevinden en voor HSP coaches en therapeuten die mensen begeleiden in deze relaties.

Feilloos worden de verschillende rollen in communicatie blootgelegd en krijg je zicht op een ander repertoire, ontwikkel je begrip en compassie, ontstaat ruimte voor acceptatie. In de tweedaagse training op 29 en 30 aug nemen Leonie Linssen en Loes Koot je mee in de verborgen dynamieken waardoor we in de drama-driehoek belanden. Niet alleen dit leven maar ook de levens van onze voorouders en onze eigen eerdere levens hebben invloed op ons reactiepatroon.

Door opstellingenwerk en door een systemische en tijdloze blik op thema’s te werpen, in combinatie met de methode Integrated Soul Alignment ontwikkeld door Leonie Linssen, ontstaat duidelijkheid en heling op pijnlijke stukken in relaties. Leonie Linssen en Loes Koot heten je van harte welkom.

Ritueel voor de man – The seven sisters of Delight

Uit je hoofd, in je lichaam

Als we in ons lichaam zijn, ervaren we de dingen anders dan wanneer ons hoofd het leven bestuurt. Je hoofd weet en bedenkt van alles. Het richt zich op het behalen van doelen, prestaties en het bewijzen van zaken. Jouw lichaam echter spreekt een hele andere taal, die meer te maken heeft met jouw gevoelswereld.

Als je als kind bent opgevoed met het doel te presteren, waarbij je stoer moet zijn en niet je gevoelens mag tonen, wordt verbindend relateren en het ervaren van echte intimiteit, op den duur lastig. Er kan een tijd komen dat jouw partner meer van je verwacht dan jij kunt geven, simpelweg omdat je het niet geleerd hebt, en jouw lichaam nog vol zit met ervaringen die jou ervan weerhouden te verbinden vanuit het hart.

Uitnodiging naar verbinden met intimiteit en zachtheid

Van oorsprong heeft ieder mens het verlangen om te verbinden. Op dit moment zitten we collectief in een fase van verandering, waarbij het overheersende mannelijke ernaar verlangt op een andere manier te acteren dan via geweld (emotioneel, verbaal of fysiek). Diep van binnen voel je een verlangen naar iets anders, maar hoe? Wie kun je écht vertrouwen? Hoe kun je stoppen met het vechten tegen jezelf, wat zich weerspiegelt in jouw buitenwereld?

Uit het gevecht, terug in je hart

Vaak ligt onzichtbaar trauma in de oorsprong van dit gedrag, en het verlangt naar heling. Hoe kun je de controle loslaten die jou steeds weer in de greep houdt en waardoor kwetsbaarheid en echte verbinding vanuit het hart, bijna niet mogelijk is? Therapie zie je niet zitten, je bent namelijk veel te slim en leidt iedere therapeut zo om de tuin. Dat weet je. Maar wat dan wel?

Een drie uur durend ritueel voor één man, die het verlangen heeft om te leven van binnen naar buiten. Durf jij deze eerste, onomkeerbare stap te zetten? De zeven zusters van het licht, zullen jou meenemen in dit heilige, eeuwenoude ritueel, begeleid door Leonie Linssen en haar soulteam. Geef je over aan hun licht en innerlijke vrede zal volgen voor de rest van jouw leven.

 

Interesse? Boek dit speciale drie uur durend ritueel, voor jou als VIP, op een van de beschikbare data. Na boeking, zal Leonie contact met je opnemen voor de verdere details, voorbereidingen en de eerste stap. Natuurlijk mag je voor meer informatie altijd contact met mij opnemen                                                                  met Sophie of Leonie via 00 31 6 4555 0680

Leonie Linssen and the seven sisters of The Light