Open hart

Open hart.

Deze week ben ik op werkvakantie met Leonie Linssen i.v.m. de voorbereidingen voor Seven Sisters of Delight. Deze week worden de rituelen die door de Seven Sisters worden gedaan, ingebed in de Open Hart academie. Nee deze academie bestaat nog niet, maar ziet vanaf nu het licht. De Seven Sisters zijn wel al aan het werk geweest om de rituelen vorm te geven.

Komende vrijdag evalueren we met de man die het eerste ritueel heeft ondergaan. Hij wil ons heel graag vertellen over zijn ervaringen. Hij wist dat hij zelf aan de slag kon, met de openingen die zouden ontstaan; ik ben erg nieuwsgierig hoe hij het heeft vorm kunnen geven.

In een eerdere sessie zag ik de profielen van de mannen voor wie dit ritueel bestemd is. In zijn algemeenheid is het voor de man die zo slim is dat woorden hem niet raken. Daar kan hij niets mee. Hij kan alles pareren en wegzetten. Deze man weet zelf dat er wat scheelt. Hij weet het maar wil er niet aan: zijn gevoel hier naar toe is dicht, om welke (traumatische) reden dan ook.

De rituelen die Seven Sisters of Delight mogen geven zijn niet bedoeld om het op te lossen; ze zijn bedoeld om de weg naar het gevoel, naar heelheid te openen. Daarna mag je zelf aan de slag. Je bent en blijft verantwoordelijk voor datgene wat jij in je leven wil laten ontstaan en de gevolgen hiervan voor de mensen om je heen.

Deze week wordt duidelijk dat het werk van Seven Sisters een veel groter bereik en veel verder zal reiken dan tot nu gedacht werd. De komende 3,5 jaar zullen zowel mannen als vrouwen door dit ritueel; door zowel de Brothers als the Sisters geopend worden.

Ben jij iemand of ken jij iemand waar dit specifiek voor bedoeld is?

Stuur dit artikel gerust door.

Of neem contact opĀ https://veranderjewereld.nl/product/the-seven-sisters-of-delight/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.